VERANDEREN

Je bent de hele dag in de weer. Inkopen doen, personeel plannen, naar de stomerij, hulp bij de mise-en-place en nog veel meer van dit soort zaken. En je denkt na… en ligt wakker. Je wilt al wat langer een frisse wind door je onderneming laten gaan.

Maar waar begin je? Horeca-adviseurs of zelfs architecten zijn wel weer erg duur, en je hoeft ook echt geen complete verbouwing, je hebt er het geld ook niet voor (over). Maar waar moet je dan zijn? En wat wil ik eigenlijk? Maar misschien heb je meer hulp nodig om je onderneming weer op de kaart te zetten.

Wij komen dit soort verhalen veel tegen. Dat is ook één van de redenen dat we Fijne Gasten zijn begonnen. En natuurlijk omdat we, al zeggen we het zelf, ook wel echt fijne gasten zijn. Wij begrijpen jou, als ondernemer. Maar ook de gast. En de gast van tegenwoordig heeft andere eisen dan tot een paar jaar geleden.

WIJ

KUNNEN

HELPEN!

omdat je het al druk genoeg hebt

Je zou graag willen uitbreiden, of misschien wel het roer om, en hebt daarbij hulp nodig. Das begrijpelijk. En dat kunnen wij dan weer heel goed. Wat je wilt, jij bepaald wat we voor je kunnen betekenen. Fijn hè?

Denk hierbij aan: een nieuw concept, meubels een nieuw leven geven, een communicatieplan, een social mediaplan, een verbouwing, een nieuwe indeling, een concept weer op de rails zetten, een complete restyle, nieuw meubilair, signing, advies, narrowcasting, inspiratiesessie, kleding, servies, drukwerk, disposables en nog veel en veel meer.

Onze Smaken

Maar wel met een beetje humor…

KOSTEN

Voor ieder budget

Tsja, wat kost dat nou? Het ligt er uiteraard helemaal aan wat je wilt. We kunnen na een kennismaking al heel snel inschatten wat je kwijt bent. Of we draaien het om. Jij geeft aan wat je wilt besteden en wij gaan ons best doen om er zoveel mogelijk uit te halen.

We horen

graag

van je

Maar we hebben je adres niet..

Wat is je naam en wat kunnen we voor je betekenen?

Tijdens onze afspraak drink ik graag:

4 + 8 =

Fijne Gasten

Johan v Hasseltweg 2 b3
1022 WV Amsterdam

info@fijnegasten.nl
T. 0031 20 747 0144

 

KvK:
55458785
Btw nr:
NL851722325B01
IBAN:
NL92RABO03098.62.280