TIPS • ONDERZOEKEN • INSPIRATIE • OPLOSSINGEN

* Met het aanvragen van deze gratis gids geef je Fijne Gasten toestemming voor het gebruiken van dit e-mailadres voor het versturen van het gids en relevante e-mails rondom deze gids. Afmelden is altijd mogelijk via de afmeldlink in onze e-mails.

Klaar voor het ‘nieuwe’ normaal, hoe doe je dat?

Hoe bereid jij je voor op het ‘nieuwe’ normaal? Hoe gaat de ‘1,5 meter’-maatschappij eruit zien? Eén ding is zeker: voorlopig hebben we nog flink last van Corona en de gevolgen daarvan en zal het een flinke tijd kosten voordat dat voorbij is.  

Dat we hard worden getroffen in onze branche is inmiddels wel duidelijk.
Maar waar gaat het naar toe?

Fijne Gasten wil zijn steentje bijdragen door jou als ondernemer te informeren en te inspireren zodat je straks, als de wereld weer voorzichtig op gang komt, goed voorbereid van start kunt.

We delen ervaringen uit ons brede netwerk, we geven je onze inzichten, ideëen en oplossingen.

Ook al geven we veel prijs, je zit ongetwijfeld nog met veel vragen. Wij spreken heel graag af om samen vrijblijvend van gedachten te wisselen.
Wel op 1,5 meter … met koffie… of iets anders.

Bel gerust! 020 7470144 of info@fijnegasten.nl

Oplossingen

We hebben diverse oplossingen voor je die je bij ons kunt bestellen. Hieronder zie je een aantal items. Maar we hebben nog veel meer…

PRODUCTEN & OPLOSSINGEN

Voor een goede voorbereiding

 

WIJ HELPEN GRAAG

samen staan we sterk

 

JA, ik wil graag persoonlijk contact

Wil je graag persoonlijk contact dan kan dat natuurlijk!  Wij spreken graag af om samen vrijblijvend van gedachten te wisselen. Op 1,5 meter .. met koffie .. of iets anders.

VUL JE GEGEVENS IN:

Fijne Gasten

Johan v Hasseltweg 2 b3
1022 WV Amsterdam

info@fijnegasten.nl
T. 0031 20 747 0144

 

KvK:
55458785
Btw nr:
NL851722325B01
IBAN:
NL92RABO03098.62.280