e-book: Klaar voor het nieuwe normaal!

Geschreven door LLAB

advanced programmer and creative with a passion for food service and hospitality

27 april 2020

In de afgelopen weken hebben we niet stil gezeten. We hebben veel om ons heen gekeken. Ons verwonderd over de huidige tijd. Op de voet hebben we de laatste ontwikkelingen gevolgd, veelvuldig contact gehad met onze opdrachtgevers en relaties uit ons netwerk, onderzoeken gelezen en inspiratiebronnen aangeboord. Wat een bizarre tijd!

Veel weten we nog niet, maar er is een ding dat we zeker weten: de horeca gaat weer open! En dat dit gepaard zal gaan met maatregelen lijkt vooralsnog onoverkomelijk. Hoe geef je invulling aan je concept, hoe kun je in dit “nieuwe” normaal rendabele omzet maken? Er is nog veel onduidelijk en dat zorgt voor een veelvoud aan vragen.

Wij brengen een e-book uit vol met tips, inspiratie, ervaringen en oplossingen. Deze is binnenkort via onze site te downloaden.

ook interessant…

Routing en inrichting

Routing en inrichting

Hygiëne gaat verder dan alleen maar het verminderen van de intensieve contactpunten. Ook het samenzijn van veel mensen...

visie en inspiratie

visie en inspiratie

Het is mooi om te zien hoe in deze tijd creatieve processen op gang komen. Hoe ondernemers opstaan en vechten voor hun...

Onze inzichten

Onze inzichten

We zijn nu iets langer dan 2 maanden bezig met de Corona-crisis. Sinds de regering aankondigde dat de deuren moesten...