visie en inspiratie

Geschreven door LLAB

advanced programmer and creative with a passion for food service and hospitality

26 april 2020

Het is mooi om te zien hoe in deze tijd creatieve processen op gang komen. Hoe ondernemers opstaan en vechten voor hun zaak. Maar hoe nu verder? Want hoe ga je om met iets waarop je je nooit op hebt kunnen voorbereiden? Iets dat niemand in deze moderne tijd heeft meegemaakt. Geen voorbeeld, niets om af te kijken. Hoe ziet de nieuwe wereld eruit na Covid-19? Hoe werkt de 1,5 meter economie?

Dat de wereld er anders uit gaat zien in de hospitalitysector is wel duidelijk. Of
er nu wel of geen restricties zijn, consumenten zullen zich anders gaan gedragen. En daar moet je wat mee. Maar wat?

ook interessant…

Routing en inrichting

Routing en inrichting

Hygiëne gaat verder dan alleen maar het verminderen van de intensieve contactpunten. Ook het samenzijn van veel mensen...

Onze inzichten

Onze inzichten

We zijn nu iets langer dan 2 maanden bezig met de Corona-crisis. Sinds de regering aankondigde dat de deuren moesten...